Forside

Salomon støvler: Alt du har brug for

Hos Billigsport24 finder du flere forskellige Salomon støvler, der alle står for høj kvalitet, gennemtestet til mindste detalje og en vedholdenhed, du bliver glad for. Se udvalget her.

Tjeklån guider dig til dit næste lån

Ønsker du hurtig udbetaling? Så er det et online lån, du skal kigge på. Lån penge nu og her via TjekLån.

Sammenlign lån med Lendo

Prøv Lendos låneberegner og sammelign bankernes renter. Ansøg lige her, det er helt gratis og uforpligtende. 

BOXIT - et professionelt firma

Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma? Så vælg BOXIT. Med BOXIT får du en let og problemfri flytning.

Samlelån: Få dine lån samlet et sted

Saml dine lån i et samlelån. Det giver dig mange fordele, som du måske ikke er klar over. Blandt andet lavere rente, fordi du kombinerer eksisterende lån i ét. Tjek det ud her.

Vin hos Løvegården

Hos Løvegården, kan du nemt finde  vin fra flere forskellige bryghuse lige her.

I Køge Bueskyttelaug kan vi prale af at være en af Danmarks ældste bueskytteklubber - vi har nemlig over 80 år på bagen!

Siden den 10. juni 1941 har vi været hjem for mange glade skytter og masser af elite. Landsholdsskytter, guldmedaljevindere, lovende unge talenter, skøre langbuefolk og i det hele taget mange dejlige individer mødes flere gange ugentligt i vores klub for ikke blot at skyde, men også nyde hinandens selskab. Der er plads til både seriøs træning og seriøs kagespisning...

Som et af vores nye medlemmer sagde den anden dag: "I har virkelig været gode til at tage imod.". Og ja, vi er søde - engagerede - og ikke mindst dygtige. Der er stort set ikke et stævne, hvor ikke en skytte fra Køge Bueskyttelaug tager en medalje med hjem. I skrivende stund har vi 9 Køge skytter blandt de danske Top 10 og 12 skytter på de danske ranglister.

Vores børne- og ungeafdeling er en stor del af klubben, og vokset pænt meget de seneste år. Af vores ca. 90 medlemmer er omkring halvdelen børn og unge under 18 år. De unge deltager flittigt i stævner rundt omkring i landet, mødes til træningsweekender med andre klubber og har det i det hele taget ret hyggeligt med masser af faglig support fra vores dygtige ungdomstrænere.

Som klub arbejder vi på at fastholde det gode sammenhold, øge vores skytters kompetencer, støtte vores særlige talenter og også udvikle på vores fysiske klubforhold i indendørssæsonen. Vi bidrager gerne til det store buefællesskab i Danmark og internationalt ved ikke kun at deltage i stævner, men også selv afholde dem. Også i år kører vi vores serie af pointgivende Friday Night Leagues. Den 17.-18. august afholder vi DM for seniorer på vores egne baner.

Vil du vide mere? Superhurtige genveje: