Prøv bueskydning

Har du lyst til at prøve bueskydning?

Du er så hjertelig velkommen! Bueskydning er for alle - høje som lave, unge som gamle, krøllet eller ej. Du er velkommen selv når du har helbredsmæssige udfordringer.

Vi træner seniorer (fra 21 år og opefter) hver tirsdag kl. 19. Du er faktisk velkommen til at prøve 4 gange inden du beslutter dig, om du vil melde dig ind i klubben. Du får instruktion disse 4 gange og udstyr stillet til rådighed. Det er først når du er blevet medlem, at du forventes at du anskaffer dig egen fingerlap og armbeskytter. Efter ca. 6 måneder er det på tide at du ville købe din egen bue, pile og udstyr. Indtil da kan du låne bue og pile af klubbens pulje. Her skal du dog være opmærksom på at klubben kun råder over et begrænset antal og slags, og at du derfor ofte må ’dele’ med en anden bueskytte – med de ulemper det medfører.


Kommer du en tirsdag aften i vores udendørssæson, så klæd dig på efter vejret - og uden alt for løsthængende tøj. Mere info om hvor vi holder til findes her

Vi vil tage godt imod dig, og en af vores frivillige trænere vil give dig dine første (?) oplevelser med en Recurve-bue

Regn med at træningen varer ca. 1,5 times tid. 


Skriv til formand@koegebueskyttelaug.dk for din første prøvetime og meddel din alder - så vi kan sætte dig på det rigtige hold. Børn og ungdom træner mandage og onsdage og modtages efter nærmere aftale. Skal dit barn starte til bueskydning vil du som forælder også få en introduktion, hvor vi informerer om klubben og klubarbejde og hvad det vil sige at skyde med bue - herunder hvordan du som forælder kan støtte både bueskytten og klubbens arbejde.

Firmaarrangement? Polterabendevent? 

Yes, også det kan lade sig gøre. En sådan event foregår typisk på vores buebane over en små 2 timer med maksimalt omkring 20 personer. Vi stiller udstyr til rådighed, og en eller flere instruktører vil vise jer basisteknikker i bueskydning. I får rigelig mulighed for at skyde til måls på kort afstand. Der er toiletfaciliteter til rådighed og evt. køleskab til jeres drikkevarer (og snacks?) som I selv medbringer. 

Kontakt vores formand for yderligere info og booking.